Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Podrška privrednoj promociji grada
FOTO GALERIJA (18)

Nestro Grupacija na Sajmu privrede u Modriči

Podrška privrednoj promociji grada

U okviru desetog jubilarnog Sajma privrede u Modriči tradicionalno učešće uzela je članica Nestro Grupacije, „Optima Grupa“ d.o.o. i Rafinerija ulja Modriča a.d. Modriča…

Poslovna saradnja, podrška projektima kao i učešće na Sajmu jasna su podrška Nestro Grupacije lokalnoj zajednici, a u cilju promocije preduzetničkog duha, povezivanja privrednih subjekata, povećanja konkurentnosti privrednog sektora i opšteg privrednog razvoja. Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatijivim imidžom Rafinerija ulja Modriča i ove godine predstavlja proizvode čiji kvalitet proizlazi iz kombinacije znanja, iskustva i savremene tehnološke proizvodnje, a koji kvalitetom zadovoljavaju evropske i svjetske standarde u proizvodnji maziva i funkcionalnih tečnosti, što potvrđuju i odobrenja dobijena od strane svjetskih proizvodača vozila – kazala je Dubravka Gajić, PR menadžer Optima Grupe. Ona je dodala da je svoju poziciju na domaćim i regionalnim tržištima „Rafinerija ulja Modriča sačuvala zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visoko kvalitetnih proizvoda“.

 

Rafinerija danas u svom asortimanu ima više od 220 proizvoda među kojima su najpoznatiji brendovi Optima - motorna ulja za putnički program vozila i Maxima - motorna ulja za komercijalni program vozila. Htjela bih naglasiti da je 2019. godina veoma značajna za nas, jer su motorna ulja za putnički i komercijalni program vozila, rashladne tečnosti brenda Permant, te ostali proizvodi „Rafinerije ulja Modriča“ po prvi put ove godine, plasirani na grčko tržište. Time se, u skladu sa strategijom razvoja- osvajanje novih tržišta proširila dosadašnja lista regionalnih i inostranih kupaca Nestro proizvoda – naglasila je Dubravka Gajić. Sajam privrede Modriča, na kojem ove godine učestvuje 238 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta, Srbije i Hrvatske svečano su otvorili Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske i načelnik Modriče Mladen Krekić.

 

Nagradna igra Nestro Petrola

Milan Lazić iz Pelagićeva srećni je dobitnik traktora Mahindra 4025 4WD, koji je bio glavna nagrada u okviru nagradne igre „Bolji prinos uz NESTRO dizel“, organizovane od strane Nestro Petrola.

 

- Iznenadio sam se, zaista nisam očekivao ovakvu nagradu. Kupovao sam regresirano gorivo i usput odigrao. Igrom slučaja dobio sam traktor, koji će mi biti od velike pomoći u radu. Naravno i u njega ću sipati samo Nestro gorivo - rekao je presrećni Milan Lazić. Ključeve od traktora uručio mu je Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora Nestro Petrol-a za komercijalne poslove. Podsjećamo da je karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM osvojio Petar Vučkovac iz Nove Topole, a karticu u vrijednosti od 500 KM dobio je Bojan Ristić iz Petrova.

 

Datum objave: 26/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook