Naslovna > Automobili > Honda > CR-V > Pokazan dio unutrašnjosti, više detalja stiže 12. jula

Honda CR-V

Pokazan dio unutrašnjosti, više detalja stiže 12. jula

Honda će ovog ljeta lansirati novi CR-V 2023, ali kompanija nije objavila zvaničan datum premijere...

Honda se sprema objaviti potpuno novi CR-V za 2023. modelsku godinu, a kompanija polako nagovještava osvježeni crossover. Novi teaser prvi put pokazuje unutrašnjost. Izgleda prilično poznato, a Honda kaže da će više detalja objaviti 12. jula. Usamljena fotografija pruža pogled na novu kabinu CR-V-a, ali svako ko je vidio novi Civic neće biti iznenađen. Dva enterijera izgledaju slično, ali postoje razlike između njih. CR-V 2023 ima isti opšti izgled, sa infotainment ekranom koji se nalazi iznad mreže koja se proteže na instrument tabli i koja lukavo skriva otvore za ventilaciju HVAC.

 

 

 


Postoje razlike u i centralnoj konzoli. Ručica mjenjača ima drugačiji položaj, sa nizom dugmadi pored nje. Držači za čaše koji se nalaze na Civicovoj centralnoj konzoli su nestali, sada se vjerovatno skrivaju ispred naslona za ruke i van vidokruga CR-V teaser fotografije. Ostale razlike uključuju izmjenjeni gornji dio komandne table s većim otvorima za ventilaciju i restilizovanim panelima vrata.

 

 

 

CR-V iz 2023. možda neće imati radikalno drugačiju unutrašnjost u odnosu na Civic, ali je značajan korak u odnosu na CR-V prethodne generacije. Novi crossover će takođe dobiti veliku promjenu u dizajnu eksterijera koja će umanjiti štedljiviji stil modela nečim malo zrelijim i profinjenijim izgledom. Detalji o pogonu ostaju u tajnosti, ali se zna da kompanija planira lansirati i hibridnu verziju uz onu na plin. Civic pogonska linija će vjerovatno biti ona koja pokreće novi CR-V, ali očekujemo neke izmjene.

Datum objave: 23/06/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook