Naslovna > Vijesti > Pokreni životnu energiju

Benzinske stanice Petrol

Pokreni životnu energiju

Od 20.05.2015. na svim benzinskim stanicama Petrol-a u BiH, možete pronaći nezaobilazne izletničke rekvizite i vrhunske sportske artikle. Vrhunski proizvodi Spokey, od sada ekskluzivno samo na Petrol-u ...

Proizvodi Spokey su prisutni u više od dvadeset europskih zemalja, sa vrlo širokim asortimanom sportskih proizvoda. Spokey proizvodi prolaze zahtjevna testiranja, što im omogućuje da zadovolje standarde sigurnosti i dobiju prestižne certifikate, uključujući FIFA i ITTF.

 

Kako kupiti artikle po pomotivnim cijenama sa čak 60% uštede?


Za svaku kupovinu bilo koje vrste goriva ili za kupovinu u trgovini na Petrolovoj stanici u vrijednosti 10 KM, kupac dobiva jedan nagradni bod. Za svaku kupovinu goriva od 40KM, vozač kamiona čiji je jednokratan kapacitet rezervoara preko 100 litara, dobiva 1 nagradni bod.

 

Nagradni bodovi lijepe se na odgovarajuće mjesto na kartici, koju možete preuzeti na svim Petrol benzinskim stanicama. Sakupljanjem traženog broja nagradnih bodova, kartica se može zamijeniti za kupovinu bilo kojeg Spokey proizvodapo vašoj želji, po posebnoj cijeni, na bilo kojoj Petrolovoj stanici u Bosni i Hercegovini. Nagradni bodovi mogu se dobiti samo zajedno s računom, u trenutku kupovine.

Nagradni bodovi skupljaju se od 20.05.2015. do 09.09.2015. godine i mogu se zamijeniti za proizvode do 23.09.2015. godine. Nagradni bodovi se mogu lijepiti samo na karticu za sakupljanje!

Pokreni životnu energiju!

Datum objave: 25/05/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook