Naslovna > Teme > Ponuda Renault Crossovera za čistu peticu

renault

Ponuda Renault Crossovera za čistu peticu

Zima i pretpraznična euforija ne prolaze bez atraktivnih Renault Crossovera. Primamljiva akcijska ponuda Renault Crossoveri u akciji za ''Čista petica'' budućim kupcima Captura, Kadjara i Koleosa donosi nekoliko poklona koje ćete ocijeniti, ni manje ni više, nego čistom peticom.

Renault spremno i euforično dočekuje ovu zimu i raduje se nadolazećim praznicima. Naime, u toku je zaista privlačna ponuda koja objedinjuje opremu za maksimalnu sigurnost vozila, zakonski poštujući zimske uslove vožnje, kao i set za razonodu osmišljen za zaljubljenike planinskih vrhova i raskošnih škijališta.

Atraktivni trio Crossover modela: urbani Captur, kompaktni pustolov Kadjar i Apolon u svom segmentu – Koleos, donose u svom ruhu nekoliko popularnih poklona koje ćete ocijeniti, ni manje ni više, nego čistom peticom. Dakle, kupcima Renault Crossovera, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim licima, mreža ovlaštenih koncesionara u akcijskoj ponudi poklanja kvalitetan set zimskih guma, zatim krovni nosač za skije, te poprečne nosače za iste.

 

 

Ovaj visokorangirani trio u svojim matičnim segmentima, uz brojnu tehnološki naprednu opremu i riznicu asistenata u vožnji, te zanimljiv akcijski set zimskih poklona djeluje potpuno spremno da zimske trenutke učini dijelom vašeg još bogatijeg iskustva za upravljačem.

Primamljiva akcijska ponuda, Renault Crossoveri u akciji ''Čista petica'', važi za vozila sa lagera nezavisno od načina finansiranja i traje do isteka zaliha.
Više o akciji potražite u mreži Renault koncesionara ili na www.renault.ba.

 

Datum objave: 08/12/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook