Naslovna > Automobili > Land Rover > Defender > Popularni off-road u nešto drugačijem izdanju

Land Rover

Popularni off-road u nešto drugačijem izdanju

Nema sumnje da je Land Rover Defender među najpopularnijim automobilima u off-road segmentu, a u okviru Project Evolution, stiže u nešto drugačijem izdanju...

Model Defender je podvrgnut modifikacijama brojnih tjuning kompanija, a možda je najzanimljiviji među njima projekat kompanije ECD Automotive Design, nazvan Project Evolution. Ova kompanija se ranije pojavljivala pod imenom East Coast Defender, a u svojoj prošlosti je takođe radila tjuniranje pomenutog Land Rover modela.

 


Novi projekat u Land Rover smješta zanimljiv agregat koji se nalazi u modelu Corvette C6. Ovaj pogosnki sklop stiže sa oznakom LS3 V8 i u stanju je da razvije 424 konjskih snaga (316 kW), a dolazi u paketu sa Borla izduvnim sistemom. „Basalt Schwarz Pearl“ crna boja krasi spoljašnjost ovog automobila, dok se za široki „body-kit“ pobrinula kompanija Kahn Design. Naplaci veličine 20 cola takođe su ofarbani u crnu boju, dok je svjetlosni sklop montiran na krovu, „egzoskelet“, a snažno „vitlo“ na prednjem braniku. Kada je unutrašnjost u pitanju, koža u dvije boje prekriva gornji dio komandne table, panele na vratima, sjedišta, kao i naslone za ruke. Tjuning poboljšanja donose između ostalog i ekran koji je smješten na centralnoj konzoli, kao i JL Audio sistem.

Datum objave: 17/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook