Naslovna > Automobili > Opel > Zafira > Porodično orijentisani fantom

Irmscher is3 Black Phantom

Porodično orijentisani fantom

Irmscher is3 Black Phantom je kombi „obučen“ sa stilom, a u isto vijeme nudi sve osobine porodičnog vozila...

Baziran na Opel Zafiri, Irmscher Black Phantom posjeduje ukrasne detalje u crnoj boji u kombinaciji sa revidiranim prednjim branikom i otvorima za vazduh u Irmscherovim stilu. Tu su naravno bočni spojleri i ostali sportski karoserijski dodaci. Na zadnjem dijelu vozila se takođe nalazi restilizovani zadnji branik i spojler. Prema riječima Irmschera, svi navedeni karoserijski dodaci su detaljno testirani na aerodinamičku efikasnost.

 

 

 

 

Kako bi se uskladio sa „zamračenim“ stilom (koji između ostalog uključuje i oznake) Irmscher je dodao i Heli Star dizajnirane aluminijumske naplatke od 20 inča koji se izvanredno uklapaju u lukove točkova na spuštenoj šasiji. Zahvaljujući njima, Black Phantom se po riječima stručnjaka kompanije „vozi kao po šinama“.

 

 

 

 

 

 

Osim estetskih nadogradnji, ovaj jedinstveni kombi dolazi i sa unapređenjima u kabinskom prostoru u skladu sa životnim stilom korisnika ovog segmenta. Iako detalji oko unutrašnjosti nizu precizirani, prema fotografiji Irmscher je omogućio postavljanje portabl kuhinje na zadnjem dijelu vozila kako bi kampovanje ili boravak u prirodi bili što zabavniji.

 

 

 

Cijene modela Irmscher is3 Black Phantom za sada nisu objavljene, ali po svemu sudeći ovaj jedinstveni kombi neće biti nimalo jeftin...

Datum objave: 20/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook