Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Posebno izdanje sa vojnim pedigreom

Jeep Wrangler

Posebno izdanje sa vojnim pedigreom

Kompanija Jeep iznenadila je posjetioce Detroit 4Festa ovog vikenda nenajavljenim predstavljanjem specijalnog izdanja modela Wrangler, a riječ je o verziji Wrangler Unlimited Willys Xtreme Recon...

Karakterističan igled ovaj model dobija iz Rubiconovog paketa opreme Xtreme Recon, kombinovanog sa retro vojnim izgledom Willys modela. Xtreme Recon na Wranglerovoj Unlimited Willys verziji dodaje, ogromne 35-inčne pneumatike, koji omotavaju 17-inčne felne sposobne za zaključavanje. Ovjes je takođe podignut za  3,81 centimatr, pa je tako je ukupni razmak od tla 27,94 centimetra. Poređenja radi, model Rubicon sa Xtreme Recon opremom posjeduje veći razmak od tla u odnosu na  ovaj modela Wranglera, a iznosi 32,77 cm.

 

 

 

 

 

Dok Bronco, inače glavna konkurencija ima razmak, koji iznosi 29,21 cm, kada je kombinovan sa 35-inčnim točkovima. Wrangler Unlimited Willys Xtreme Recon, pored Xtreme Recon postavki dolazi i sa Unlimited Willys detaljima i karakteristikama, kao što je sjajna crna maska hladnjaka. Međutim najupečatljiviji segment koji donosi ovaj dio je „Sarge Green“ zelena boja, koja ovom automobilu daje vojni pedigre, i na kraju na stranama poklopca motora ispisan je naziv Willys u šablonskom fontu. Unutrašnjost modela sa fotografija nosi dizajn kombinovan sa Heritage Tan i Black nijansama, dok će potpuno crna verzija isto tako biti dostupna. Za kraj može se reći da spoj ogromnih točkova, visokog razmaka od tla, te vojnih detalja i akcenta, za rezultat daje glomaznu i moćnu platformu. Ispod poklopca motora, kupci će moći birati između 3,6-litarskog V6 ili 2.0-litarskog 4-cilindričnog turbo motora. Dok će u ponudi biti automatski mjenjač, kao i manuelni sa šest stepeni prenosa. Takođe, ova varijanta biće dostupna isključivo sa četvroro vrata. Za buduće vlasnike, isporuke novih ljubimaca počinju u decembru a cijena koju će morati izdvojiti je oko 34.000 eura.

 

Datum objave: 24/09/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook