Naslovna > Teme > Pozitivne reakcije javnosti

BMW

Pozitivne reakcije javnosti

BMW je primio vrlo pozitivne povratne informacije o svom radikalnom pomaku u stilovima za određene modele, uključujući X7, rekli su bavarski proizvođači...

Poručil isu da je ovaj smjeli smjer stila pod palicom dizajnera Adrian-a van Hooydonk-a bio pravi put, a da su podaci o kupcima pokazali da je dobro prihvaćen. Bavarci su takođe rekli da su kupci njihovih automobila zahtjevni - žele nešto izraziti i ne boje se vozila sa snažnim karakterima. Oni ga traže, te su se zato odlučili da se još više fokusiraju na snažne likove i smjeli dizajn.

 

Kada je u pitanju primjena radikalnog dizajna na sljedeće generacije svojih tradicionalno konzervativnijih modela, poput serije 5, rekli su da je važno da svaki model ima svoj karakter. U ranim fazama se razvija proizvod, dizajn, inženjering i definiše karakter i pozicioniranje. To je osnova za tim za dizajn i inženjering. Pritom su neki automobili ekstrovertiraniji, smjeliji od drugih jer imaju različite poruke za prenos.

 

Što se tiče neobične rešetke BMW-ovog 2018 Vision iNext, koja predstavlja veliki električni SUV koji bi trebao stići 2021. godine, napuštena je nakon povratnih informacija javnosti, rekli su u BMW-u.
 

Datum objave: 17/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook