Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulietta > Predivan stil atraktivnog modela

2014 Alfa Romeo Giulietta

Predivan stil atraktivnog modela

Ovaj atraktivni automobil je dostupan sa tri nove boje eksterijera, koje u potpunosti opravdavaju njegovu eleganciju…
> Nove zvanične fotografije modela Alfa Romeo Giulietta konačno su preplavile internet. Na prvi pogled možemo da vidimo prelijep stil, nove motore, te više tehnoloških sadržaja, koji svakako nastavljaju da igraju glavnu ulogu kada govorimo o novom Giulietta modelu za 2014. godinu. Cilj prefinjenog stila i ovih novih tehnoloških sadržaja jeste da se doprinese povećanju prodaje ovog čuvenog talijanskog modela.
 
 
Tu su i novi motori. 2.0 JTDM motor snage 150 KS imao je svoje prvo pojavljivanje u okviru opsega modela za 2014. godinu. Ovaj motor je opremljen drugom generacijom MultiJet sistema za ubrizgavanje, koji optimizuje sagorijavanje goriva u motoru u svim uslovima, te osigurava smanjenje potrošnje goriva i nešto manji novo buke u isto vrijeme.
Kompanija takođe koristi mali turbopunjač, te je zahvaljujući tome uspjela da ostvari najviši obrtni momenat. Što se enterijera tiče, kao i unaprijeđena u putničkoj kabini, sve je savršeno integrisano u sam dizajn automobila.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potencijalni kupci novog  Giulietta modela mogu da odaberu da li žele Uconnect informaciono-zabavni sistem sa 5 ili 6, 5 inčnim ekranima.Ono što ovaj sistem nudi jeste satelitska navigacija kao i glasovne komande za lako kontrolisanje nekoliko multimedijalnih izvora. 
 
 
Automobil je dostupan sa tri nove boje eksterijera koje unapređuju dinamičke linije modela i poseban akcenat stavljaju na njegovu eleganciju. Ono što je još upečatljivije svakako su novi aluminijumski točkovi dimenzija 16, 17 i 18 – inča, koji dovoljno govore o profilu ovog automobila.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veliki plus za ovaj model jeste što je riječ o jednom od najbezbjednijih automobila u kategoriji. Pored svojih dinamičkih karakteristika, automobil posjeduje i bogatu sigurnosnu opremu, u koju spada šest vazdušnih jastuka, ESP, pojasevi za vezivanje sa dvostrukim zatezačem, te sistem koji sprječava povredu vrata u slučaju udara u vaš automobil sa zadnje strane. Ovim sigurnosnim sistemima te prefinjenim dizajnom, Alfa Romeo je sa svojim Giulietta modelom još jednom potvrdila svoj status na tržištu. 
 
 
Datum objave: 04/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook