Naslovna > Automobili > Fiat > 500 > Predstavljen 500S

FIAT

Predstavljen 500S

Po uzoru na velike proizvođače automobila Fiat je predstavio svoj model 500S, koji predstavlja sportski automobil u vanjštini sa istim performansama kao i obični „Fićo“

Fiat je svoj model 500 oživio, prije svega, kako bi se sjetio slavne prošlosti, a automobil je napravljen da bude „lifestyle“. U tim momentima, vjerujemo da stručnjaci iz Fiata nisu ni slutili da će Fiat 500 dobiti mnoštvo izvedbi koje imamo danas. Abarth, cabrio, monovolumen, a uskoro i kao crossover.

 

Ono što je nedostajalo u dosadašnjim izvedbama Fiata 500, jeste model koji će izgledati sportski a nuditi iste performanse kao i klasični „Fićo“.  Upravo ta verzija,  nazvana 500S, ugledala je svjetlo dana. 500S se ponudom agregata i opreme  ne razlikuje od izvorne verzije Fiata 500, no u vanjštini je bitno drugačiji i nudi optički paket koji podrazumjeva drugačije branike, podnice, stražnji spojler, kromirane elemente, zatamnjena stakla i nove aluminijske naplatke. Fiat 500S je namjenjen mlađim kupcima i pozicionirat će se između klasičnog modela i Abarth izvedbe.  Kupci će moći da biraju između devet boja (Bianco Gelato, Rosso Passione, Grigio Carrara, Nero Vesuvio, Grigio Pompei, Grigio Colosseo, Blu Mediterraneo, Bianco Perla i Nero Opaco Stealth). Cijena ovog modela u Italiji se kreće od 13.750 do 19.550 eura.

Datum objave: 27/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook