Naslovna > Automobili > Honda > HR-V > Predstavljen HR-V Sport

Honda

Predstavljen HR-V Sport

Novi Hondin kompaktni SUV postiže 180ks zahvaljujući turbo-benzinskom agregatu, radne zapremine 1,5 litar, koji je posuđen iz mnodela Civic...

Naredne godine evropsko tržište će biti bogatije za još jednu HR-V verziju i to ovoga puta u sportskom izdanju. Ovaj automobil krase novi dizajnerski potezi, koji mu daju sportski izgled, stilizovani su spoljašnji detalji, to se naročito može primjetiti kod maske hladnjaka koja je sada crne boje, a i zadnji svjetlosni sklop je zatamljen. Zanimljivi detalji su se pojavili i na lukovima blatobrana iznad točkova, a tu je i nešto agresivniji izgled zadnjeg branika, dok poseban pečat daju specijalni, crni aluminijski naplaci, veličine 18 inča.

 

Kada je unutrašnjost u pitanju, enterijerom preovladavaju crno-crveni detalji, kao što je to uglavnom slučaj u sportskim verzijama, a ovom modelu ta kombinacija takođe veoma fino stoji. Iako se proizvođač još uvijek ne oglašava o performansama, poznato je da se ispod poklopca motora krije turbo benzinski agregat, radne zapremine 1,5 litara, koji je u stanju da razvije 180ks. Ovaj pogosnki sklop je uparen sa 6-ostepenim manuelnim mjenjačem, dok će se u ponudi naći i automatski CVT. Prodaja se očekuje na proljeće sljedeće godine, a cijena još uvijek nije poznata.

Datum objave: 03/12/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook