Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Predstavljen najnoviji unikat

Bentley Flying Spur

Predstavljen najnoviji unikat

Flying Spur Hybrid ima 2,9-litarski V6 sa dvostrukim turbo punjačem uz pomoć hibrida koji razvija 536 KS i 750 Nm. Može preći 41 kilometar koristeći isključivo električnu energiju...


Bentley i kreator obuće poznatiji kao „The Surgeon“ su bili tandem u kreiranju unikatnog Flying Spur Hybrida sa stilskim, tamnim izgledom. Kupac dobija i par unikatnih Adidas Forum Low patika. The Surgeon je dizajnirao ovaj Flying Spur Hybrid sa dvobojnom mješavinom antracita preko antracit satena. Tu je i satenska bronzana obloga koja dodaje dašak boje prednjoj maski, donjim stranama, zadnjem braniku i naplatcima. Specijalni automobil ima Mulliner Blackline Specification paket koji zamjenjuje uobičajeni hrom s crnim svijetlim dijelovima. Takođe ima Styling specifikaciju koja uklapa dijelove od karbonskih vlakana na prednji difuzor, bočne pragove, spojler prtljažnika i zadnji difuzor.

 

 

 


Kabina je ukrašena „The Surgeon“ ličnim amblemom, a prikazuje lobanju koja nosi kamufliranu masku sa ukrštenim skalpelima ispod nje. Motiv se pojavljuje na laserski urezanom drvenom furniru koji prekriva instrument tablu i panele vrata. Vez na svakom naslonu za glavu prikazuje istu oznaku. Oznaka se takođe nalazi na poklopcu zadnje konzole. Za presvlake, koža u boji lana je primarna, a Beluga crna je sekundarna nijansa za gornji dio komandne table i centralnu konzolu.

Datum objave: 06/12/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook