Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > G klasa > Predstavljen pickup sa 4,5-litarskim V8 motorom od 888 KS

Brabus Mercedes-AMG G63

Predstavljen pickup sa 4,5-litarskim V8 motorom od 888 KS

Brabus će proizvesti samo 10 ovih moćnih G63 pickupa. Kamionet će imati početnu cijenu od 649.638 evra, što ne uključuje PDV...

Brabus je unaprijedio Mercedes-AMG G63 daleko od uobičajenog. Specijalista za nadogradnje pretvorio je SUV u kamionet prije nego što je prešao na pojačavanje pogonskog sklopa i vizuelnih elemenata. Brabus pokreće G63 pickup većim 4,5-litarskim V8 motorom, povećavajući njegovu zapreminu sa 4,0 litara. Tuner je to postigao povećanjem provrta cilindara i hoda motora i ugradnjom novih kovanih klipova i prilagođene radilice. Novi izduv visokih performansi mijenja zvučni zapis motora.

 

 

 


Kompanija je takođe dodala nove mape za kontrolu ubrizgavanja, paljenja i pritiska turbine. Kamionet razvija 888 KS, 315 KS više od standardnog SUV-a, a motor isporučuje 1.250 Nm obrtnog momenta. Kompanija takođe ograničava maksimalnu brzinu kamioneta 280 kilometara na čas sa elektronskim regulatorom. Težak je ogromnih 2.720 kilograma (5.997 funti), ali moćni pogonski sklop može ubrzati kamion do 100 kilometara na sat za 3,7 sekundi.

 

 

Vizuelno, Brabus je dodao integrisani prednji spojler, poklopac motora, proširene lukove prednjih i zadnjih točkova, zadnji difuzor, krilo postavljeno na krov i druge stilske detalje. Dvadesetčetvoroinčni Brabus Monoblock Z Platinum Edition točkovi upotpunjuju nadogradnju. Tjuner je ofarbao ovaj primjerak u Rocket Grey, iako kupci mogu naručiti svoj u bilo kojoj boji. Siva je u kontrastu sa odvažnom crnom kožnom unutrašnjosti kamioneta sa crvenim detaljima. Crvena se takođe nalazi u cijelom kamionetu na rešetkama zvučnika, ventilacijskim otvorima i prekidačima.

Datum objave: 26/09/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook