Naslovna > Automobili > Audi > TT > Predstavljen redizajnirani TT RS

Audi

Predstavljen redizajnirani TT RS

Premijeri Audijevog modela sa RS oznakom, luksuznog SUV-a, koji je prethodnih dana snimljen tokom testiranja, pridružiće se i TT RS u Coupe i Roadster izdanju...

Na sajmu automobila u Ženevi ćemo prema svemu sudeći imati priliku da vidimo čak 3 modela sa RS oznakom. Audi TT stiže sa neznatnim kozmetičim promjenama, koje prije svega obuhvataju veće otvore za vazduh, kao i novo krilo zadnjeg spojlera. Vizuelni utisak će popraviti i prednja svjetla koja su izrađena u LED tehnologiji, dok će se paleti boja karoserije pridružiti dvije nove, Pulse Orange i Turbo Blue. Kupcima će takođe na raspolaganju biti i opcioni stilski paketi sa sjajno-crnim aluminijumskim detaljima.

 

 


Redizajnirani TT RS stiže sa MMI Navigation Plus multimedijalnim sistemom kao opcijom. U unutrašnjosti će se naći i USB priključak za povezivanje sa „pametnim“ telefonima, kao i Wi-Fi pristupna tačka, dok se u doplatnim opcijam nudi i premijum audio sistem Bang & Olufsen sa 680 vati. Ispod poklopca motora u odnosu na prethodni model ništa se nije mjenjalo, za pogon je i dalje zaslužan 2,5 litarski TFSI benzinski agregat sa 5 cilindara, koji razvija 400 ks i 480 Nm obrtnog momenta. Za prenos snage na sva 4 točka zadužen je 7-brzinski automatski mjenjač sa duplim kvačilom. Maksimalna brzina fabrički je ograničena na 250 km/h, a ovaj Audi će do stotke stići za 3,7 sekundi.

Datum objave: 07/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook