Naslovna > Automobili > BMW > Serija 7 > Predstavljena Alpina B7 za tržište Kanade

BMW

Predstavljena Alpina B7 za tržište Kanade

Što se tiče motorizacije automobila čini twin-turbo V8 agregat radne zapremine 4,4 litara koji razvija čak 600 ks i 799 Nm obrtnog momenta...

Kompanija BMW predstavila je specijalno izdanje modela Alpina B7 za tržište Kanade. U BMW-u ovaj model opisuju kao potpuno jedinstveni sedan koji je „pažljivo kreiran da pruži izuzetnu udobnost i ekskluzivnost“. U kompaniji su naveli i da na ovaj način proslavljaju sjajno partnerstvo sa kompanijom Alpina. Kada je riječ o spoljašnjem izgledu vozila, ovo ograničeno izdanje će biti dostupno u tri boje, a to su Black Sapphire Metallic, Individual Frozen Black i Individual Frozen Grey. Biće konstruisano po sedam modela u svakoj boji a svaki od njih će nositi oznaku enterijeru na kojoj piše „1 of 7“. Što se tiče boje karoserije ona će odudarati od crne rešetke hladnjaka, dijelovi od crnog hroma kao i naplatci veličine 21 cola ofarbani u crnu boju oko kojih će se nalaziti performantni pneumatici.

 

 

Tu su naravno i oznake od crnog hroma kao i Alpina sportski izduvni sitem. Tamni izgled se nastavlja i u enterijeru koji je izrađen od crne kože i šavova koji joj daju vizuelni kontrast. Tu je i Aplina upravljač i patosnice sa tamno sivim detaljima. Posljednje, ali ne i najmanje važno, tu su i nasloni za ruke sa logoom kompanije Alpina. Što se tiče motorizacije automobila čini twin-turbo V8 agregat radne zapremine 4,4 litara koji razvija čak 600 ks i 799 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući ovome, B7 brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3,7 sekundi a maksimalna brzina mu je 310 km/h. Alpina B7 Exclusive Edition će se u prodajnim salonima pojaviti sljedećeg meseca. U BMW-u nisu objavili detalje o cijeni, ali je model Alpina B7 za prošlu godinu koštala 158.500 dolara. 

Datum objave: 27/06/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook