Naslovna > Automobili > Škoda > Fabia > Predstavljena Fabia Combi Scoutline

Škoda

Predstavljena Fabia Combi Scoutline

Češki proizvođač je predstavio Scoutline verziju najnovije generacije modela Fabia Combi. Koja djeluje robusno, a novi model je poprimio off-road izgled, zahvaljujući mnogim “kozmetičkim promjenama”...

Ipak bi se nova Fabia Combi mogla svrstati u grupu automobila sa zahtjevnijim uslovima vožnje. Baš poput hečbek verzije, prisvojila je novitete kada je dizajn u pitanju, tako da je ovaj model dobio sve elemente koji su prisutni u Scout porodici. U ovoj verziji su takođe prisutne pogonske jedinice kao i kod standardnog Fabia Combi modela, a u pitanju su 1,0-litarski MPI atmosferski agregat sa 60 ili 75 KS, te 1,0-litarska TSI turbobenzinska jedinica sa 95 ili 110 ks. Svi agregati su trocilindarski koji ispunjavaju poslednje EU6d-TEMP ekološke standarde zahvaljujući start/stop sistem, dok dizel pogonske jedinice nisu prisutne u ovom modelu, kao ni pogon na sva četiri točka.

 

Scoutline verzija stiže opciono sa paketom LED opreme prednjeg i zadnjeg svjetlosnog sklopa, kao i sistemima za asistenciju u vožnji poput Auto Light, Blind Sport Detect i Rear Traffic Alert. Spoljašnost automobila između ostalog krase jedinstveni aulinijumski napaci, veličine 16 ili 17 inča, kao i novi mat crni i sivi detalji među kojima su oba branika, pragovi, lukovi iznad točkova, kao i poklopci bočnih retrovizora.

Datum objave: 25/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook