Naslovna > Automobili > BMW > Serija 1 > Predstavljeni modeli Edition ColorVision

BMW 1, 2 Gran Coupe

Predstavljeni modeli Edition ColorVision

Sve opcije motora su dostupne za modele Edition ColorVision, osim za BMW 128ti. Oba modela specijalnog izdanja su bazirana na M Sport verziji i Serije 1 i Serije 2 Gran Coupe, što znači da je fokus i na performansama, zajedno sa agresivnijim spoljašnjim stilom...

Sa ciljem da poveća privlačnost svojih početnih modela, BMW je najavio modele Edition ColorVision za seriju 1 hečbek i sedan 2 Gran Coupe. Nadogradnje modela specijalnog izdanja uključuju vizuelne i dizajnerske ekskluzivnosti iznutra i izvana, kao i neke akcente usmjerene na performanse. Modeli Edition ColorVision dolaze sa osam metalik boja, dok su BMW Individual boje dostupne po narudžbi kao opcija, uključujući mat Frozen Pure Grey metalik. Dostupno je i 50 BMW M boja, od kojih su značajne Dakar žuta, Daytona ljubičasta i Makao plava.

 

 

 


M Sport sjedišta su presvučena dvobojnom Dakota kožom. Mogu se naručiti u kombinacijama boja crna/Magma crvena i crna/bijela; značka "Edition" je izvezena na sjedištima kako bi se dodala razlika. Specifikacije kabine uključuju M kožni volan, M pedale od nerđajućeg čelika, M oslonac za noge vozača i oblogu glave u antracit boji. Ambijentalno osvjetljenje i podne prostirke po mjeri upotpunjuju nadogradnju unutrašnjosti za Edition ColorVision.

 


Dizajnerski akcenti uključuju veliki, trodijelni donji usis vazduha, tamni difuzor i vertikalno raspoređene otvore za vazduh na zadnjoj strani i M High-gloss Shadowline. Modeli Edition ColorVision takođe isključivo nose set 18-inčnih M aluminijskih naplataka u Y-spoke dizajnu i crno-srebrnoj dvobojnoj završnoj obradi.

Datum objave: 25/05/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook