Naslovna > Automobili > Volkswagen > Passat > Premijerno predstavljen redizajnirani Passat

Volkswagen

Premijerno predstavljen redizajnirani Passat

VW je na aktuelnom Sajmu automobila u Detroitu premiejrno predstavio redizajn aktuelne generacije Passat modela, koji je namijenjen američkom tržištu...

Passat za američko tržište stiže sa faceliftingom, koji je uočljiv na prvi pogled. Sa prednje strane automobila se može uočiti velika maska hladnjaka, kao i nove svjetlosne jedince. Predstavljeni model posjeduje R-Line paket opreme, što sa sobom donosi nešto agresivniji prednji branik, lažne otvore za vazduh na krilima i specijalne alu naplatke. Sportski dizajn prisutan je i sa zadnje strane vozila, A stubovi su naglašeniji, a tu je i novi prtljažnik sa spojlerom i uže svjetlosne jedinice, a model uveliko podsjeća na onaj koji je predstavljen prošle godine za kinesko tržište.

 


U unutrašnjosti automobila se nalazi nova komanda tabla i restilizovani otvori za vazduh, te ažurirani infotejnment sistem. Dok se divimo stislkim promjenama, ne možemo zanemariti ni pogosnke jedinice. Ispod poklopca motora novi Passat krije četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara, koji razvija 174 konjskih snaga (129 kW) i 280 Nm obrtnog momenta. Povezan je sa šestostepenim automatskim menjačem preko kog se snaga šalje prednjim točkovima ove limuzine.

Datum objave: 15/01/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook