Naslovna > Automobili > Honda > Civic > Prezentacija 20 – godišnjice u Tokiju

Honda S2000

Prezentacija 20 – godišnjice u Tokiju

Honda S2000 je proslavlja 20. godišnjicu od svog prvobitnog predstavljanja 2019. godine, a japanski proizvođač automobila će prezentaciju dati na Salonu automobila u Tokiju 2020. u januaru…

Honda trenutno ima samo jedan teaser image na ugašenom S2000. Kompanija napominje da izmjene uključuju revidirani prednji branik, ažuriran ovjes i poboljšan audio sistem.
Ljubitelji klasičnih Honda mogu provjeriti i modifikovani EK9 Civic Type R s kraja 1990-ih. Onaj na Tokijskom auto salonu 2020. godine ide pod kreativnim imenom “Civic Cyber Night Japan Cruiser”. Kompanija za sada čuva tajne promjene u tajnosti, ali najava pozicionira vozilo kao nešto što odražava "neo-Japan".

 

Umjesto orjentisane na performanse poput S2000 i Civic Type R, prilagođena Honda Step Wgn ima više utilitarnih nadogradnji.  Napokon, Honda donosi iznenađenje i djeci u vidu automobila s Aibouom. Kao i ostale kreacije za Tokyo Auto Salon 2020, vidljivo je da proizvođač obraća pažnju na detalje, a u najavi model predstavlja kao prvu dječju Hondu. Nije jasno da li bi ga dijete samo gurnulo oko sebe ili postoje električni motori koji omogućavaju da se stroj vozi.

Datum objave: 17/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook