Naslovna > Vijesti > Prezentacije novih funkcionalnosti Open IPTV-a u Bijeljini, Prijedoru i Zvorniku

m:tel

Prezentacije novih funkcionalnosti Open IPTV-a u Bijeljini, Prijedoru i Zvorniku

Da li ste već čuli nove funkcionalnosti Open IPTV-a? Televizija prilagođena svjetskim standardima i kreirana za potpun ugođaj korisnika konačno je stigla i na naše prostore ...

Stanovnici Bijeljine, Prijedora i Zvornika će imati priliku da prisustvuju prezentaciji   novih Open IPTV funkcionalnosti, ali i da sami isprobaju i lično se uvjere u praktičnost i korisnost koju budućnost televizije donosi. Prezentacija u Bijeljini će biti održana 29. i 30. juna na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića, u Zvorniku će biti održana 2. i 3. jula na platou Kasina, a u Prijedoru će biti održana 6. i 7. jula na Malom trgu. Prezentacije u sva tri grada će biti održane u jutarnjem terminu od 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova. A prisutni će imaće priliku da osvoje poklone kompanije m:tel.

 

Uz Mtel Open IPTV uslugu sada ste u mogućnosti da pauzirate TV sadržaj koji gledate, da  uz gledaj ispočetka u trenutku gledanja nekog programa, isti vratite na početak emitovanja, da snimite TV sadržaj koji vas zanima, a koji ćete pogledati onda kada to vama bude odgovaralo. A ljubitelje sporta će oduševiti mozaik funkcija uz koju možete gledati četiri sportska kanala istovremeno.

 

Uživajte u ljetu uz m:tel Open pakete po cijeni pretplate od 1 KM za prva tri mjeseca korišćenja usluge ili odaberite jedan od uređaja iz promotivne Open ponude iz koje izdvajamo Samsung 3D smart LED televizor od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 56 KM uz Open trio plus paket ili Philips Full HD LED TV od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 25 KM uz Open Trio Plus ili Alcatel Pixi 8 tablet, po cijeni već od 1 KM za TV uz paket duo fiksna+internet 1.

 


m:tel – imate prijatelje!
 

Datum objave: 26/06/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook