Naslovna > Automobili > Hyundai > Tucson > Priznanja iz Auto Bild-a za Hyundai modele

Hyundai TUCSON i IONIQ 5

Priznanja iz Auto Bild-a za Hyundai modele

Hyundai je pobijedio u dvije kategorije u izboru renomiranog njemačkog magazina Auto Bild. U kategoriji “Srednji SUV” Hyundai TUCSON je uvjerio urednike i stao na vrh postolja, dok je IONIQ 5 pobijedio u kategoriji “Električni automobil”...

TUCSON i IONIQ 5 impresionirali su urednike testova. “Hyundai služi modernom i tradicionalnom svijetu sa svim potrebnim vrlinama za osvajanje kupaca: dizajnom, inovacijom i performansama.” Sudci su pohvalili njihovu "dovoljnu količinu prostora", pametnu tehnologiju kao što je monitor za detekciju mrtve tačke i atraktivan izgled. Potpuno električni CUV IONIQ 5, srednje veličine, zaslužio je dodatnu pohvalu za svoju inovativnu tehnologiju ultra brzog punjenja od 800 Volti: “IONIQ 5 puni se brže od gotovo bilo kojeg drugog automobila na tržištu.”

 

 

 

 

 


Tom Drechsler, glavni urednik Auto Bilda, dao je sljedeću presudu o TUCSON-u: “Hyundai TUCSON svojim uzbudljivim dizajnom otvara nove kupce za Hyundai, ali ne čini pogrešku želeći biti previše moderan u enterijeru, tome dodaje i uravnotežen omjer cijene i performansi.”“Nakon vatrometa naših proizvoda prošle godine, Auto Bild nagrada za naš najprodavaniji TUCSON i naš revolucionarni IONIQ 5 kao 'Najbolja uvozna vozila' potvrda je da smo mnoge stvari učinili kako treba,” kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik  za marketing i proizvod u Hyundai Motor Europe. “Veoma sam zadovoljan što smo uspjeli uvjeriti urednike testova s našim inovativnim tehnologijama, pouzdanom kvalitetom i hrabrim dizajnom.” Pobjednike u izboru Auto Bilda “Najbolja uvozna vozila godine” bira urednički tim. Odluka se temelji na osvojenim bodovima na svakom od testova koje je proveo magazin Auto Bild.

 

Datum objave: 27/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook