Naslovna > Vijesti > Probudi svoju dizelsku strast

Bogato opremljen Renault Mégane

Probudi svoju dizelsku strast

Novi Renault Mégane unosi još više nemira u kompaktnoj klasi na bosanskohercegovačkom tržištu. U toku je akcijska ponuda za bogato opremljeni i izuzetno ekonomični Megane 1.5 dCi, dostupan za 27.800 KM sa PDV-om ...

Atraktivan, svjež, bogato opremljen i izuzetno štedljiv. Novi Renault Mégane je najsvježiji kompakt u segmentu, koji se lako izdvaja od konkurencije i koji već ubire impozantne kritike na račun svojih atraktivnih oblina, vrhunske završne obrade, ali i respektabilne tehnološkle strane do sada karakteristične za višu klasu. Kompakt koji premijerno u matični segment donosi 4Control šasiju, napredni Multi SENSE sistem i nenadmašni 8,7-inčni centralni ekran, svoj uvjerljivi nastup od prve pojave novi Renault Mégane iznova potvrđuje i intenzivira akcijskom ponudom s kojom još više unosi nemir u nikad jaču kompaktnu klasu.

 

U toku je prodajna kampanja za bogato opremeljni i uvijek poželjni dizelski Mégane 1.5 dCi, dostupan za 27.800 KM sa PDV-om uz tradicionalno pogodno Renault finansiranje. Aktuelna ponuda važi za Mégane 1.5 dCi Life Energy 90 KS, koji sa provjereno štedljivim dizelskim agregatom uz serijski start/stop sistem ima prosječnu potrošnju od svega 3,4 litara na 100 pređenih kilometara, te sa nesebično bogatom standardnom opremom čini jedan potpun paket na tržištu.

 

Kupci mogu kod bilo kojeg Renault koncesionara dobiti potrebne informacije u vezi akcijske ponude vozila, zatim odabrati najpogoniji od nekoliko ponuđenih modela obročnog finansiranja, sa i bez učešća, te pri tom uključiti uvijek poželjno Kasko osiguranje sa dodatnim popustom.

 

Datum objave: 24/05/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook