Naslovna > Automobili > Porsche > 911 > Procurila slika dizajna gotovog automobila

2019 Porsche 911

Procurila slika dizajna gotovog automobila

Anonimni post na društvenoj mreži Instagram, koji prikazuje zadnji kraj novog modela Porsche 911 (992), privukao je mnogo medijske pažnje.

U stvari, fotografija je objavljena prije 6 dana, ali ako je malo pažljivije pogledamo ima razloga da povjerujemo da je ovo  stvarna fotografija novog modela. Na prvi pogled  otkrivamo da je "fotka" napravljena u blizini Porsche fabrike i to u Porsche Zentrum Augsburg u Gersthofenu, tačnije u Njemačkoj. Druga stvar koju primjećujete je da automobil nema registarske pločice, pa sigurno neće biti viđen na javnoj cesti uskoro, što bi moglo potvrditi da je projekat još uvijek tajni. Treće, novi dizajn zadnjeg kraja i svjetlosnih grupa u stvari odgovara oblicima koje smo vidjeli na seriji špijunskih fotografija snimljenih u Skandinaviji početkom mjeseca.

 


Pod pretpostavkom da se neko ne poigrava sa fotografijama uz pomoć Photoshop programa, izgleda da gledamo prvu fotografiju nove Carrere 4S. Iako ne možemo da vidimo prednji kraj automobila, ipak ne možemo zanemariti da još pažljivijim pogledom otkrivamo jako zatamnjeni natpis PORSCHE visoko na zadnjem odbojniku, tačno ispod svjetlosnih grupa. I čitava priča oko konstrukcije novog zadnjeg spojlera koji se potpuno sklapa sada ima smisla…

Datum objave: 20/02/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook