Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Tonale > Procurile nove informacije o modelu Tonale

Alfa Romeo Tonale

Procurile nove informacije o modelu Tonale

Nova nada za uspeh u prodaji kompanije Alfa Romeo, mali SUV Tonale, čini se da je na Internetu procurio u formi blizu proizvodnje, uoči svog predstavljanja sljedeće godine.

Fotografije koje navodno prikazuju gotov ili skoro gotov dizajn objavljene su na mreži, naizgled prvo na italijanskom automobilskom forumu prije nego što se počeo širiti društvenim mrežama. Vidljivo je da automobil liči na originalni koncept izložbe u Ženevi, ali sa mnogim izmenama. Sprijeda, razmak između poklopca motora i prednjeg branika je porastao, prihvatajući konvencionalnije farove.

 

Zadnje staklo je takođe porasla, dok su zadnja svjetla deblja. Međutim, ukupne proporcije očigledno ostaju iste. SUV, koji će se pozicionirati ispod Stelvio-a u liniji Alfa Romeo-a, i koji je svoje ime dobio po drugom čuvenom italijanskom planinskom prelazu (ovaj niži u Ratijskim Alpama), biće prvi automobil marke koji će ponuditi plug-in hibridnu tehnologiju. Koncept Tonale bio je iznenađenje otkriveno na sajmu automobila u Ženevi i naglašava odlučnost Alfa Romea da konačno postigne cilj od 400.000 prodatih jedinica godišnje, što bi bilo 150.000 više u odnosu na 2018.godinu.

Datum objave: 09/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook