Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulia > Proglašen automobilom godine 2022.

Alfa Romeo Giulia

Proglašen automobilom godine 2022.

Alfa Romeo Giulia je po peti put osvojio nagradu čitalaca časopisa „Auto Motor und sport“, a pobeda je ostvarena u kategoriji uvozna vozila srednje klase...

Čitaoci automobilskog časopisa „Auto Motor und Sport“ su još jednom odabrali model Alfa Romeo Giulia kao „Najbolji model“. Sportska limuzina je osvojila prvo mesto u kategoriji uvozna vozila srednje klase. Takođe, ovo je peta pobjeda modela u zadnjih šest godina. Od preko 100.000 učesnika u izboru čitalaca, 18.8% je izglasalo model Alfa Romeo Giulia za pobjednika u njegovoj kategoriji. Kolekcija trofeja modela Alfa Romeo Giulia nastavlja da raste sa njegovom pobjedom u takmičenjima za najbolje automobile 2022. Poslednjih godina, sportska limuzina je osvojila svjetski poznatu Red Dot nagradu za dizajn i pobjedila u drugim izborima čitalaca u Nemačkoj, SAD-u, Velikoj Britaniji i Italiji. „Auto Motor und Sport“ je organizovao svoje takmičenje 46. put.

 

 

 

 

 

Urednici su pitali svoje čitaoce da glasaju između 386 aktuelnih modela u 12 kategorija, uključujući uvozne modele u njihovim kategorijama.

Datum objave: 15/02/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook