Naslovna > Vijesti > Project Trinity postaje vodeći model brenda

Volkswagen

Project Trinity postaje vodeći model brenda

Potpuno novi model Project Trinity već je potvrđen od strane Volkswagena, te će unutar game biti vodeći model i kao takav prikazaće sav potencijal njemačke kompanije...

Volkswagen je potvrdio da radi na novom visokotehnološkom, vodećem automobilu, za sada poznat kao Project Trinity. Nije predviđen vremenski okvir za njegov dolazak, ali u kompaniji su poručili da će vozilo imati izuzetno visok nivo autonomne vožnje, te će biti napravljeno korišćenjem radikalnog novog proizvodnog procesa. Ono što se može vidjeti sa teaser fotografije, direktor VW-a Ralf Bardstatter opisuje kao ,,visoko efikasan koncept sa ravnim sjedištima i ikoničnim dizajnom, lider u inovacijama“. Iako je potpuno prikriven, već sada je jasno da se radi o poprilično niskom, ali veoma širokom vozilu.

 

 


Bradstatter ga je takođe opisao kao ,,svjetskog šampiona“ i dodao da će Volkswagen preuzeti vodeću ulogu kada su u pitanju automobili zasnovani na modernoj električnoj arhitekturi. Pored toga, ono što je još važnije, Bradstatter najavljuje postavljanje novih standarda kada je u pitanju domet električnih vozila, brzina punjenja, kao i sama digitalizacija. Takođe je potvrđeno da će Project Trinity biti visoko efikasno vozilo sa nivoom 2 autonomne vožnje, ali da će ga kompanija učiniti spremnim i za nivo 4. Ovaj nivo automatizacije omogućava vozaču da u potpunosti predaju kontrolu vozilu, omogućavajući mu upravljanje, ubrzanje i kočenje bez ikakve intervencije vozača. Ipak, zakon koji bi omogućio ovakvo korišćenje automobila na javnim putevima, još uvijek ne postoji.

Datum objave: 22/01/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook