Naslovna > Automobili > Hyundai > Elantra > Promocija Nove Hyundai Elantre u regiji Doboj

Hyundai

Promocija Nove Hyundai Elantre u regiji Doboj

Auto Centar Ganjgo, ovlašteni trgovac i serviser Hyundai vozila u BiH organizovao je prezentaciju i testne vožnje novog modela Hyundai Elantra za područje Zeničko-dobojskog kantona i regije Doboj.

Promocija i testne vožnje održane su u periodu 18. i 19. augusta tako da su svi zainteresovani imali dovoljno vremena za posjetu i testiranje vozila. Nakon zvaničnog predstavljanja na bh tržišu nova Elantra izazvala je veliku pažnju potencijalnih kupaca širom BiH, a izuzetak nije bilo ni područje koje pokriva AC Ganjgo kao ovlašteni diler Hyundai vozila. Ovom prilikom su isporučene su dvije Elantre, a tokom trajanja prezentacije i testnih vožnji dogovorena je isporuka još četiri vozila.

 

Pored nove Elantre, organizovane su testne  vožnje i ostalih modela iz Hyundai ponude.  Za stare kupce AC Ganjgo omogućio je zamjenu  po sistemu staro za novo,  specijalne ponude, ali i  prigodne poklone za  sve posjetitelje. Iako je povod druženja bila prvenstveno nova Elantra, isporučena su četiri Tucsona, koji je ubjedljivo najprodavaniji Hyundai model  u Bosni i Hercegovini, ali i na ovom području. AC Ganjgo jedan je od najboljih dilera Hyundai vozila u BiH i već polovinom augusta ispunili su godišnji plan prodaje za 2017. godinu. Dolaskom Nove Elantre, i uz već etablirane modele, poput Tucsona, i30, i20  nema sumnje da će Auto Centar Ganjgo ovu godinu završiti s vlastitom rekordnom prodajom.
 

Datum objave: 22/08/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook