Naslovna > Automobili > Škoda > Karoq > Promotivni materijal neposredno prije premijere

Škoda Karoq

Promotivni materijal neposredno prije premijere

Samo dvije sedmice prije ranije zakazane premijere u Škodi su odlučili da izbace nove promotivne skice redizajniranog modela Karoq-a, kako bi dodatno podigli zainteresovanost javnosti za svoj model...

Četiri godine nakon što je predstavljen 2017. godine, SUV model Karoq dobiće osvježenje srednjeg ciklusa, kako bi ostao u igri sa konkurencijom na tržištu modela ove klase. Tačan datum predstavljanja ažurirane verzije zakazan je za 30. novembar, a češki proizvođač je neposredno pred premijeru odlučio da javnost počasti sa dvije skice novog modela, kako bi privukao što veći broj zainteresovanih vozača. Na ovim skicama jasno su vidljive određene novine koje će redizajnirani Karoq donijeti u odnosu na trenutni model.

 

 

 

 

 


Tako ovi materijali otkrivaju novi, redizajnirani prednji dio sa većom maskom hladnjaka i dvostrukim letvicama, kao i širi usisnik vazduha. Prednja svjetla su takođe dobila izmjene, a njihov izgled sada naglašavaju i redizajnirana dnevna svjetla koja se sastoje od dva odvojena elementa. Nazad se može vidjeti duži spojler, kao i izmjenjen, oštriji dizajn zadnjih svjetala. Dakle, makar prema ovim skicama, redizajnirani Karoq, neće dobiti radikalne izmejene spoljašnjeg dizajna. Sa obzirom da je ovom prilikom prikazan samo vanjski izgled, nema informacija da li će unutrašnjost kabine biti izmjenjena, javnost će na to po svemu sudeći morati da sačeka do premijere. Takođe do premijere će se morati sačekati i da bi se saznala cijena modela, te kada bi mogao biti dostupan na tržištu.

Datum objave: 16/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook