Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Tonale > Promotivni materijali neposredno pred debi

Alfa Romeo Tonale

Promotivni materijali neposredno pred debi

Italijani nastoje da marketinškim trikovima podignu dodatno interesovanje javnosti za premijeru novog SUV modela Tonale, objavljujući na društvenim mrežama kratke video snimke određenih dijelova modela...

Za sedam dana gledaoci širom svijeta putem prenosa uživo na internetu moći će pratiti premijeru dugoočekivanog automobila Tonale. Neposredno prije toga u Alfa Romeu nastoje da dodatno podignu interesovanje javnosti za ovaj automobil, tako što na društvene mreže objavljuju kratke promotivne video snimke, na kojima se vide određeni dijelovi nadolazećeg vozila. Prvi od dva kratka videa koji prikazuje dizajn naličja automobila sa naglaskom na masku hladnjaka, usisnike vazduha, te istaknuti logo brenda koji zauzima centralnu poziciju. Na prvi pogled može se reći da se ovo dizajnersko rješenje razlikuje od stilova dosadašnjih modela.

 

 

 

 

 


Drugi snimak vodi u kabinu i pokazuje mali dio vozačevog sjedišta sa izvezenim logotipom Alfa Romea i kontrastnim crvenim šavovima preko crne kože. Može se vidjeti i volan koji ima dva različita materijala - finu kožu na vanjskom prstenu kombinovanu sa hrapavijom kožom iznutra. Na kraju, se može vidjeti i  italijanska zastava u obliku male značke na nečemu što izgleda kao jedan od bočnih retrovizora. Za detaljne informacije zainteresovani vozači i ljubitelji Alfa Modela moraće sačekati 8 februar, kada će biti održana premijera.

Datum objave: 01/02/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook