Naslovna > Teme > Proslava 110-godišnjice uživo iz muzeja

Alfa Romeo

Proslava 110-godišnjice uživo iz muzeja

Muzej u Areseu otvara svoja vrata za javnost ponovo 24. juna povodom 110. godišnjice brenda.

Muzej Alfa Romeo će se uskoro ponovo otvoriti za javnost, i za tu priliku je odabran poseban datum kada ovaj čuveni italijanski automobilski brend proslavlja svoj 110. rođendan. Povodom ovog jubileja, muzej će biti otvoren tokom redovnog radnog vremena od 10 do 18 časova, svakim danom do nedelje 28. juna. Naredne sedmice radno vrijeme muzeja će biti privremeno izmijenjeno i posjete će biti dozvoljene subotom i nedeljom.

 

 

 

Muzej priprema specijalno iznenađenje za sve entuzijaste, koji će po prvi put imati priliku da vide stalnu postavku kao i određene dijelove muzeja koji su do sada bili zatvoreni za javnost. Za posjetioce će biti otvorena dva sprata Upravnog centra u Areseu gdje se nalazi kolekcija pod nazivom „backstage muzeja“ koja obuhvata dodatnih 150 vozila, desetine automobilskih, avionskih i brodskih motora, stotine modela, trofeja, umjetničkih djela, trkački motorni čamac i mnogi drugi eksponati. Ova bogata kolekcija može da se pogleda isključivo uz prethodnu rezervaciju, u grupama do deset osoba uz pratnju vodiča. Muzej je opremljen tako da primi posjetioce sa čitavom serijom bezbjednosnih mjera koje za cilj imaju da sačuvaju zdravlje gostiju i osoblja.

 

 

Alfa Romeo poziva sve ljubitelje automobilske istorije da se pridruže proslavi 110. godišnjice brenda, putem live streama uživo iz Arese muzeja. Web streaming počinje u 15.30h sutra 24.06.2020. na ovom mjestu link. 

Datum objave: 23/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook