Naslovna > Automobili > Mitsubishi > Outlander > Prva nagrada iF Design Award za brend ikada

Mitsubishi Outlander PHEV

Prva nagrada iF Design Award za brend ikada

Za iF DESIGN nagradu 2022, oko 11.000 prijava pristiglih iz 57 zemalja ocijenjeno je od strane žiri sastavljen od međunarodnih stručnjaka za dizajn u pet kategorija - ideja, forma, funkcija, diferencijacija i uticaj...


Mitsubishi Motors Corporation objavila je da je model plug-in hibridnog električnog vozila (PHEV) potpuno novog Outlandera osvojio iF DESIGN AWARD 2022 - jednu od najprestižnijih nagrada u svijetu dizajna - u organizaciji iF International Forum Design GmbH sa sjedištem u Hanoveru. Ovo je prvi put da je Mitsubishi Motors dobio svjetski poznatu nagradu za dizajn. Od 1954. godine, iF DESIGN AWARD nagrađuje izvanredan dizajn i to je prepoznato kao simbol izvrsnosti dizajna širom svijeta.

 

 

 


Potpuno novi Outlander PHEV model je vodeći model kompanije Mitsubishi Motors i objedinjuje najbolje u elektrifikaciji i tehnologijama upravljanja na svim točkovima, uz korištenje platforme nove generacije i niza naprednih tehnologija. Unutra su materijali pažljivo odabrani kako bi se poboljšao premium osjećaj, dok horizontalno izvajana instrument tabla koja olakšava razumijevanje položaja automobila tokom vožnje dodaje osjećaj robusnosti i prostranosti. U osvajanju iF DESIGN nagrade 2022, potpuno novi Outlander posebno je prepoznat po svom obliku, funkciji i diferencijaciji.

 

 

 

„Zaista smo počastvovani jer je potpuno novi Outlander, koji predstavlja novu generaciju Mitsubishi dizajna, dobio jednu od najrenomiranijih nagrade za dizajn u svijetu", rekao je Seiji Watanabe, generalni direktor dizajna, Mitsubishi Motors. Pobjednici iF DESIGN nagrada se biraju u više disciplina koje uključuju dizajn proizvoda, ambalaže, komunikacije i usluge, arhitekturu i unutrašnju arhitekturu, kao i profesionalni koncept, korisničko iskustvo (UX) i korisnički interfejs (UI).

Datum objave: 28/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook