Naslovna > Automobili > BMW > Serija 3 > Prvi ikad M3 karavan će se popeti na brda Goodwooda zajedno sa M4 CSL

BMW M3 Touring

Prvi ikad M3 karavan će se popeti na brda Goodwooda zajedno sa M4 CSL

Vjeruje se da će BMW loviti Nurburgring rekord sa kompaktnim karavanom. Prema saznanjima M3 Touring je već postigao 7 minuta i 30 sekundi, što je prilično brže od 7 minuta i 45 sekundi za koliko je odvezao Mercedes-AMG E63 S...

BMW M slavi 50 godina na Goodwood festivalu brzine koji se održava ovog juna. Kao vrhunac, renomirani odjel motosporta će premijerno predstaviti BMW M3 Touring na događaju uspona, pokazujući svijetu da zabavni automobili mogu biti i praktični – ili obrnuto. Nadolazeći M3 Touring će se popeti na poznata brda Goodwooda zajedno sa novopredstavljenim BMW-om M4 CSL. Pored modela M3 Touring i M4 CSL, BMW će takođe predstaviti svoju liniju tokom četvorodnevnog događaja, uključujući novi BMW iX1, zajedno sa i7, i4 i iX M60. Uspon na brdo BMW-a M3 Touring će se desiti 23. juna.

 

 

 


Model sa petoro vrata će usvojiti lice M3, uključujući ogromnu vertikalnu rešetku i masivne otvore za vazduh neophodne za hlađenje snažnog motora unutar haube. Govoreći o tome, BMW i dalje krije podatke o snazi i prenosu ovog automobila. U međuvremenu, kamuflirani prototip se stalno vidi sa frazom "B'ring it on". na panelima njegovih vrata. Ovo se odnosi na njegove sesije testiranja u Nürburgringu.

Datum objave: 07/06/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook