Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Put kompanije Elsewhere prema uspjehu

Preduzetništvo

Put kompanije Elsewhere prema uspjehu

2020. godina mnogima je od donijela neočekivane izazove, a to mogu potvrditi suosnivači Alexis Bowen i Craig Zapatka. Nakon godina rada u sektoru putovanja, njih su dvoje tokom pandemije ostali bez posla. Budući da nikad ne bježe od avanture, odlučili su pokrenuti vlastitu putničku agenciju – no ponešto drugačiju. Tako je nastala tvrtka Elsewhere travel, koja ulaže u lokalne zajednice...

Elsewhere nudi putovanja osmišljena posebno za putnike, koja planiraju i vode lokalni stručnjaci na terenu, na lokaciji po izboru samih putnika. Novac potrošen u tim zajednicama u njima i ostaje te lokalno stanovništvo ima koristi od njega. Canvin paket alata za jednostavno uređivanje fotografija i videozapisa pokazao se nezamjenjivim u rastu njihova vizualnog identiteta, izradi marketinških materijala i jačanju njihove prisutnosti na društvenim mrežama. „Canva nam je omogućila da stvorimo moderan i kvalitetan brand uz malen budžet bez prethodnog iskustva u dizajniranju [i izradi videozapisa]",  rekla je Alexis Bowen, jedna od saosnivača kompanije Elsewhere.

 

 

 

 

 


Elsewhere je pokrenut 2021. godine, dok je sektor putovanja u velikoj mjeri bio zaustavljen. Bez promovisanih objava i plaćenih oglasa na društvenim mrežama, kompaniju Elsewhere na Instagramu zapratilo je 13 000 osoba, a taj broj i dalje raste. U kompaniji Elsewhere iskoristili su Canvinu bogatu biblioteku sadržaja i alate za uređivanje videozapisa da bi stvarali i dijelili zanimljive slike, videozapise i sadržaj na društvenim mrežama, bez uhodavanja. A što vi čekate? Vrijeme je da osmislite vlastitu avanturu pomoću Canve. Započnite punom parom uz vlastite fotografije i videozapise i poigrajte se s Canvom da biste ostavili dugotrajan dojam.

Datum objave: 19/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook