Naslovna > Teme > Rasprodaja lagera Ford vozila

Akcije i promocije

Rasprodaja lagera Ford vozila

U sklopu periodičnih promocija, predstavništvo kompanije Ford na našim prostorima je odobrilo posebne akcijske cijene za vozila koja se trenutno nalaze na lageru.

Kupci koji se odluče za novi automobil u ovom periodu, mogu ostvariti uštede i do 10 000 KM. U ponudi su različiti modeli sa dizelskim i benzinskim motorima, kako iz putničkog tako i iz teretnog programa ovog proizvođača. Sva vozila na koja je odobren popust imaju dodatnu opremu, pa je ušteda tim veća.

 

Privrednici će se možda odlučiti za transportna vozila prema njihovim potrebama, pa na primjer Ford Transit Courier Kombi ima akcijsku cijenu od 31.419 KM, gdje je ušteda 4.488 KM u odnosu na punu cijenu u ranijem periodu. Iz putničkog programa izdvojili bi model sa najvećim popustom, i to limuzinski Ford Mondeo Vignale Titanium, pogonjen 2.0 TDCI motorom od 180 KS i opremljen POWERSHIFTTR A6 mjenjačem. Prodajna cijena ovog automobila je snižena za čitavih 10.021 KM i trenutno ga na akciji možete dobiti za 70.145 KM. To je sasvim dovoljan razlog  da posjetite Fordove prodajne salone i pokušate da pronađete ili odaberete vozilo za sebe.

Datum objave: 03/01/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook