Naslovna > Automobili > Ford > Mustang > Različite opcije redizajniranog modela

Ford Mustang 2015.

Različite opcije redizajniranog modela

Sada je poznat i novi izgled Mustanga jer je kompanija Ford pokazala javnosti novi model koji je potpuno redizajniran mada su vidne promjene veoma male …

Redizajnirani Mustang EcoBoost Premium dobio je nove pakete opreme ali I različite opcije kada je riječ o njegovoj spoljašnjosti. Uponudi je novi paket Pony, koji uključuje amblem, bočne linije, hromirane lajsne i unikatne 19-inčne aluminijske naplatke. Tu je i novi Black Accent paket koji ima crni zadnji spojler, crne ambleme i takođe 19-inčne naplatke od legura. Kako bi bio što unikatniji postoji I mogućnost odabira California Special paketa koji uključuje bočne linije, kao i linije na poklopcu motora i na zadnjem spojleru. Paket donosi i prednji spliter, redizajniranu prednju masku, šipku za učvršćivanje šasije. Pored unutrašnjosti koja je presvučena Ebony kožom, tu su i sjedišta urađena Miko materijalom, a postavljeni su i aluminijski ukrasi na instrument table, po čemu se ovaj model znatno razlikuje od prethodnog.

 

Veći hladnjak, šipku za učvršćivanje karoserije, sportski ovjes i izdržljivije opruge donosi Mustang GT cabriolet. Takođe je tu i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, prednji spliter agresivnijeg izgleda, kao i 19-inčni crni aluminijski naplaci sa ljetnim gumama visokih performansi. Promjene koje su se desile uključuju i poboljšani sistem kontrole stabilnosti, poboljšani sistem upravljanja i pomoćni instrumenti.

 

Datum objave: 18/05/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook