Naslovna > Automobili > Škoda > Superb > Redizajn Superb modela na testu

Škoda

Redizajn Superb modela na testu

Škodina limuzina će svoj redizajn doživjeti tokom ove godine, a pripreme i testne vožnje se već uveliko odvijaju, sada imamo priliku da na fotografiji vidimo kako izgleda pretprodukcijska verzija...

Treća generacija Superb modela na tržištu je već 3 godine, pa je došlo vrijeme za njen redizajn, još uvijek nije poznato kada će ova limuzina imati svoju premijeru, ali bi se ona trebalo desiti tokom ove godine, najvjerovatnije nakon što VW Passat obasjaju svjetla nekog od narednih salona automobila. Na fotografiji možemo vidjeti test u zimnskim uslovima redizajnirane aktuelne generacije. Češki proizvođač je maskirao samo pojedene dijelove spoljašnjosti na prednjem i zadnjem dijelu automobila i to elemente u boji karoserije koje je na prvi pogled teško uočiti.

 


Škoda se nije odlučila za veće dizajnerske promjene, kao što je to bio slučaj sa Octavia modelom, koja je dobila potpuno drugačiji izgled prednjeg svjetlosnog sklopa, međutim i Superb se može pohvaliti unapređenim svjetlosnim jedninicama, koje su sada potpuno izrađene u LED tehnologiji, dok su zadnja svjetla zahvatile minimalističke promjene. Kada je enterijer u pitanju, takođe ne treba očekivati neku drastičnu razliku u odnosu na prethodni model, dok će se ispod poklopca motora umjesto standardnih  agregata naći i plug-in hibridni pogosnki sistem, kao prvi Škodin produkcijski model koji će biti elektrifikovan na taj način.

Datum objave: 23/01/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook