Naslovna > Automobili > Volkswagen > T-Roc > Redizajnirani crossover naredne godine

Volkswagen T-Roc

Redizajnirani crossover naredne godine

Njemački proizvođač automobila predstaviće ažurirano izdanje srednjeg ciklusa svog popularnog modela T-Roc, koje je uhvaćeno na špijunskim fotografijama tokom testiranja, bez kamuflažne maske...

Sa sigurnošću se može tvrditi da će crossover T-Roc biti jedan od osnovnih Volkswagenovih modela za buduću deceniju, samim tim opravdano je i očekivati česte redizajne, smjene generacija i „lansiranja“ posebnih verzija. U tom kontekstu, ranije ove godine već je potvrđeno da će nova generacija modela stići u narednom periodu, međutim još je prerano da trenutna generacija ode u penziju, tako da će VW predstaviti najprije njeno redizajnirano izdanje. Još ranije tokom ljeta, javnost je imala priliku da putem špijunskih fotografija vidi redizajnirane T-Roc Cabriolet i T-Roc R verzije, koje prikazuju ažurirani spoljašnji dizajn, bez kamuflažne maske.

 

 

 

 

 

Bez previše čekanja sada su se na internetu pojavile nove fotografije na kojima se vidi, T-Roc R-Line sa malim izmjenama, tokom najvjetovatnije testiranja novih kočnica. Par detalja koji zaista ukazuju da je ovdje riječ o testiranju kočionog sistema su, naljepnica na poklopcu prtljažnika, kao i dodatna oprema postavljena na svaki točak testnog vozila. Još od prethodnih setova fotografija poznato je da će ažurirani T-Roc donijeti skromne novine u odnosu na trenutni model. Riječ je uglavnom o blagim redizajnima određenih segmenata, poput preoblikovanih farova, izmijenjene rešetke hladnjaka i redizajniranog donjeg dijela prednjeg branika. Određene skromne izmjene desiće se i nazad. Kada je riječ o paleti motora, gotovo je izgledno da se neće dogoditi velike promjene i očekuje se da će TSI i TDI ponuda ostati ista. Takođe i dalje će kupci imati izbor između standardnog šestostepenog manuelnog mjenjača ili sedmostepenog automatika sa dvostrukim kvačilom. Očekuje se da ovaj model bude dostupan u nekom periodu naredne 2022. godine.

 

Datum objave: 28/09/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook