Naslovna > Automobili > Jeep > Renegade > Renegade u novom ruhu

Jeep

Renegade u novom ruhu

Na vozilo su postavljeni novi farovi koji su smješteni sa prepoznatljive rešetke hladnjaka, redizajnirani su usisnici za vazduh, dnevna svjetla a linije karoserije izgledaju malo oštrije...

Kompanija Jeep izmjenila je izgled svog modela Renegade koji je premijerno predstavljen prije četiri godine. Kako sada izgleda ovaj model otkrile su nam fotografije koje je zvanično objavila FCA grupacija. Međutim, osim spoljašnjih snimaka iz ove kompanije nisu otkrili više detalja o ovom automobilu. Prema onom što se može vidjeti je to da je ova jedinica minimalno modifikovana. Tu su novi farovi smješteni sa prepoznatljive rešetke hladnjaka, koji dosta podsjećaju na one sa nove generacije modela Wrangelr.

 

 

Pored toga redizajnirani su i usisnici za vazduh kao i dnevna svjetla dok linije karoserije izgledaju malo oštrije u odnosu na njegovog prethodnika. Određene promjene urađene su i na zadnjem dijelu automobila, te su zadnje svetlosne jedinice takođe promijenjene. Na vratima prtljažnika je montirana nova „ručka“ za njihovo otvaranje, a izgleda da je i spojler dobio novo ruho. Kada govorimo o unutrašnjosti vozila zvanični snimci još nisu ugledali svjetlost dana kao ni podaci šta se krije ispod poklopca motora ovog automobila. Na ove informacije moraćemo još da pričekamo. 

Datum objave: 06/06/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook