Naslovna > Teme > Sajam privrede Modriča 2017.

Modriča

Sajam privrede Modriča 2017.

''Rafinerija ulja Modriča'' a.d. Modriča i ove godine učestvuje na Sajmu privrede Modriča 2017.

Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom Rafinerija ulja Modriča i ove godine predstavlja proizvode čiji kvalitet proizlazi iz kombinacije znanja, dugogodišnjeg iskustva i savremene tehnološke proizvodnje.
Jedina regionalna Rafinerija ulja u pogonu je u Modriči već više od 60 godina, pa ne i ne čudi činjenica da gotovo ne postoji domaćinstvo u ovoj lokalnoj zajednici koje ne koristi neke od proizvoda Rafinerije i na to smo veoma ponosni.

 

Dio smo zajednice u kojoj radimo, sa kojom živimo i čije ideje podržavamo. Zato i ove godine svojim prisustvom dajemo podršku Sajmu koji je organizovan u svrhu promocije preduzetničkog duha, povezivanja privrednih subjekata, povećanja konkurentnosti privrednog sektora i opšteg privrednog razvoja.
Sajam privrede Modriča 2017 otvorio je Petar Đokić ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske koji je među prvima obišao štand Rafinerije ulja Modriča.
Za dva dana, koliko traje sajamska manifestacija predstaviće se 218 izlahača iz 28 gradova Republike Srpske, Federacije BiH, Brčko distrikta i Srbije.

 

Datum objave: 09/09/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook