Naslovna > Automobili > Jaguar > Gama > E-Pace > Sajamaska ponuda E-PACE modela

Jaguar

Sajamaska ponuda E-PACE modela

Međunarodni salon automobila u Beogradu po 54. put otvara svoja vrata za posjetioce, a Jaguar je ovom prilikom spremio neodoljivu ponudu za svoj potkompaktni SUV...

Beogradski sajam automobila počeće 22. marta i trajaće do kraja tog mjeseca, po najavama kompanije Jaguar itekako ga vrijedi posjetiti.  U specijalnoj ponudi, E-PACE kompaktni SUV će se naći po cijeni od 29.990 eura. Ispod poklopca motora ovog modela krije se dizelski agregat zapremine 2,0 litara koji razvija 150 ks, a uparen je sa manuelnim mjenjačem. Za navedeni iznos dobićete paket opreme koji uključuje: multifunkcionalni kožni upravljač, navigaciju, tempomat, Bluetooth, LED svjetla, kameru za vožnju unazad, parking senzore, zatamnjena stakla, kao i 18” aluminijumske naplatke, te duple krajeve izduvnog sistema koji doprinose ovoj jedinstvenoj kombinaciji izgleda i dinamične vožnje.

 


Kupcima će na raspolaganju biti tri boje karoserije, crna, bijela i crvena, a treba napomenuti da su količine ograničene te da će ponuda biti aktuelna do kraja trajanja sajma. Inače ovaj je model osvojio  pet zvjezdica na EURO NCAP testu, što ga svrstava među najbezbjednija vozila na tržištu. Pored toga E-PACE nudi odličnu zaštitu za odrasle, djecu i pešake, pa ne čudi činjenica da je osvojio makismalan broj zvjezdica i visoke ocjene u svim kategorijama ovog testa.

Datum objave: 12/02/2019
Komentarišite ovaj članak


Stanje na putevima

Partneri

Auto Shop Magazin

TV Emisija ASM Plus

 

Facebook