Naslovna > Automobili > Jaguar > XF > Samo za kinesko tržište

Jaguar XF

Samo za kinesko tržište

Nedavne špijunske fotografije otkrivaju Jaguarov model XF sa produženim međuosovinskim razmakom na testnoj vožnji. Ova produžena verzija je namijenjena samo za kinesko tržište, dok će za evropske kupce biti dostupne standarne varijante XF sedan i XF Sportbrake...

Kamuflažni pokrov na snimljenom modelu otežava tačnu identifikaciju svih dizajnerskih revizija na modelu XF. Mada, ukoliko XF slijedi trend nedavno redizajniranog modela XE, dizajnerske izmjene bi trebale biti prilično suptilne i ograničene na prednje LED svjetlosne grupe, osvježenu rešetku hladnjaka i preoblikovane branike. XF Sportbrake dobija suptilno preoblikovana vrata prtljažnika, dok se duž poklopca motora testnog modela jasno vidi centralno izbočena linija.

 

 

Izmjene u kabini će biti dosta izraženije, jer su svi novi modeli Jaguara nadograđeni najnovijim tehnološkim rješenjima. Među tehnološkim nadogradnjama se ističu novi Jaguarov Tuch Pro Duo infotaiment sistem sa cantralno postavljenim displejem od 10,2 inča osjetljivim na dodir i još jednim manjim za funkcije klima uređaja. Naravno, analogni instrument pokazivači su zamijenjeni novom digitalnom instrument tablom najnovije generacije, a tu je i čitav spisak sistema bezbjednosti i asistencije u toku vožnje.

 

 

Detalji oko nadogradnji na pogonskom sistemu su za sada veoma oskudni, ali može se očekivati da novi XF bude opremljen agregatima poput onih koji se nalaze u aktuelnoj generaciji. Kupcima će biti ponuđeni četvorocilindrični i šestocilindrični agregati u rasponu jačine između 163 KS u baznoj dizelskoj i 300 KS u najsnažnijoj V6 benzinskoj varijanti. Takođe kupci na tržištu će moći birati između osnovnog modela koji se bazira na udobnosti ili sportskoj orijentaciji u varijanti R-Dynamic, kao i JLR nadogradnji u S, SE ili HSE opcionalnom paketu.

Datum objave: 12/05/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook