Naslovna > Auto moto sport > Šampiona bude iz kome?

Formula 1 – Schumacherova najteža bitka

Šampiona bude iz kome?

Kako prenose mediji, proces buđenja Michael Schumachera započeo je još juče, iako do danas njegova porodica i njegova menadžerka tu informaciju nisu zvanično potvrdili...

Kao bomba juče je odjeknula vijest da su legendarnog sedmorostrukog šampiona u Formuli 1, Michael Schumachera počeli da bude iz kome! Svi mediji čitav dan prenosili su vijest, koju su prethodno objavili mediji iz Francuske. Prema njihovim navodima, juče je počeo proces postepenog buđenja šampiona iz kome!

 

Naime, doktori koji brinu o njegovom zdravstvenom stanju polako će da ga uvode u takozvano “letargično” stanje, kada bi on trebao da sa okolinom komunicira treptanjem oka, pomjeranjem usana i pomjeranjem ruku. Nezvanični izvori kažu da je sedmorostruki šampion izuzetno dobro reagova na proces buđenja iz kome, te da je na kratko otvorio oči.

 

Iako juče nije bile zvaničnih informacija od strane doktora i Schumacherove menadžerke, koja se ogradila od ovih izjava, francuski mediji tvrde kako imaju izuzetno jake izvore unutar bolnice, koji iznose informacije koje su potpuno tačni, te da u svakom pogledu stoje iza istih.

 

Da se nešto zaista dešava sa Schumacherom, potrvdio je i jedan neurohirurg u bolnici u Grenobleu, koji je istakao kako se njegove kolege staraju o zdravstevenom stanju legendardnog asa, te da će ga postepeno početi buditi iz kome.

 

Takođe, danas se pojavila vijest da je i Schumacherov menadžment potvrdio da je zaista počeo proces buđenja legendarnod Schumachera iz kome. Takođe su istakli da ovaj proces zaista može dugo da traje, te da njegova porodica moli da poštuju njihovu privatnost, te da puste doktore i specijaliste na miru da obavljaju svoj posao. Pored toga, Schumacherova porodica se zahvaljuje svima koji su i dalje uz njih. Vijest o buđenju Schumachera iz kome prenose svi svjetski mediji.

 

Proces buđenja Schumachera iz kome kao i njegov oporavk može da traje i do nekoliko mjeseci. Međutim, sigurno da je dobar znak da je buđenje krenulo. Podsjetimo, Schumacher se povrijedio 29. decembra prošle godine na skijanju, i od tada se nalazi u indukovanoj komi. 

Datum objave: 30/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook