Naslovna > Teme > Poslovanje Nestro grupacije u novonastaloj situaciji

Optima Grupa

Poslovanje Nestro grupacije u novonastaloj situaciji

Usljed aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom corona, a u skladu sa odlukama nadležnih institucija za vanredne situacije, izvršeno je prilagođavanje radnih procesa unutar društava, članica Nestro grupacije („Nestro Petrol“, „OPTIMA Grupa“, „Rafinerija ulja Modriča“ i „Rafinerija nafte Brod“)

 

Na svim Nestro benzinskim stanicama redovno se vrši dezinfekcija svih radnih površina, kako unutar objekta tako i na vanjskim površinama. Zaposlenima, kompanija je obezbijedila zaštitne maske i rukavice, a u maloprodajnim objektima provodi se preventivna mjera socijalne distance među klijentima, kojima je na raspolaganju i dezinfikaciono sredstvo. I u ostalim kompanijama koje pripadaju Nestro grupaciji, provode se mjere zaštite zaposlenih, te je u skladu sa uputama nadležnih institucija organizovan i rad od kuće.

 

 

U cilju podrške lokalnim zajednicama, Nestro grupacija je banjalučkom gradskom Štabu za vanredne situacije obezbjedila donaciju u gorivu te se na taj način uključila u akciju #NisteSami koja se odnosi na nabavku i dostavu životnih namirnica starim i ugroženim građanima. Istovremeno, Rafinerija nafte Brod donirala je opštini Brod koncentrovanu emulziju za dezinfekciju grada, a u cilju sprečavanja širenja virusa corona. Javnost će biti blagovremeno obaviještena o daljnjim aktivnostima i eventualnim promjenama koje se budu provodile u vezi sa novonastalom situacijom, uključujući izmjene radnog vremena benzinskih stanica, putem društvenih mreža i sajta nestro.ba odnosno nestropetrol.com. 

Datum objave: 26/03/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook