Naslovna > Auto moto sport > Schumacher i dalje u indukovanoj komi

Formula 1

Schumacher i dalje u indukovanoj komi

Od 29.decembra prošle godine bivši šampion Formule 1 nalazi se u indukovanoj komi, i još uvijek nije poznato kada bi doktori mogli da ga probude...

Približava se tačno mjesec dana kako je Michale Schumacher, sedmorostruki svjetski šampion Formule 1 doživio tešku povredu na skijanju u Francuskoj, i od tada se nalazi u indukovanoj komi. Ono što je poznato jeste da se legendarni Schumi više ne nalazi u životnoj opasnosti, ali ono što njegove fanove zabrinjava jeste činjenica da se njegova menadžerka već duže vremena nije pojavila u javnosti da kaže nešto novo o trenutnom zdravstvenom stanju Schumachera.

 

Sve opcije su zasada potpuno otvorene kada se govori o tome koliko dugo će doktori držati Michaela Schuachera u indukovanoj komi.  Neki svjetski stručnjaci ističu kako je vrijeme da se bivši šampion probudi iz kome, ali mnogi ističu kako su Schumijeve povrede mnogo ozbiljnije.

 

Nepotvrđeni izvještaji govore kako bi moglo da se desi da se njemački as nikada ne probudi iz kome, odnosno da bi mogao da ostane cijeli život u vegetativnom stanju. Njemački mediji ističu kako i dalje nema vremenskog okvira kada bi doktori mogli da ga probude iz kome.

 

Schumacherovi fanovi i dalje pružaju podršku svom as-u i njeogovoj porodici. 

Datum objave: 28/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook