Naslovna > Automobili > Hyundai > i20 > Serijal o N brendu u Evropi

Hyundai

Serijal o N brendu u Evropi

Hyundai Motor je objavio prvi od sedam videa serijala o N liniji u Evropi. Prva epizoda je fokusirana na razvoj evropskih N modela, kroz istoriju, filozofiju i strategiju, a preostalih šest epizoda će detaljnije predstaviti sve N modele dostupne u Evropi: i20 N, i30 N i Kona N model, uključujući testne vožnje...

Hyundai Motor će objaviti seriju videa koji predstavljaju istoriju i nasljedstvo N modela, obuhvatajući vozila visokih performansi. U prvoj epizodi Tyrone Johnson, voditelj razvoja vozila u Tehničkom centru Hyundai Motor Europe (HMETC), predstavlja istoriju N-a, filozofiju koja ga pokreće i procese istraživanja i razvoja koji se odvijaju iza kulisa. Kako bi pripremio pozornicu za sljedećih šest epizoda, Johnson nas uvodi u N filozofiju koja se sigurno odnosi na sve evropske modele: i20 N, i30 N (obe karoserije) i nedavno predstavljenu Konu N. Dvije epizode posvećene su svakom modelu N, sa fokusom na informacije o proizvodima od odgovarajućih evropskih menadžera proizvoda, a drugi o iskustvu tokom vožnje N-a. N modeli opremljeni su motorima visokih performansi podešenim za veliku responzivnost i izvrsnu izlaznu snagu koji kupcima pokazuju da je vožnja više od pukog stizanja na odredište - može biti i uzbudljivo. Ova tvrdnja u potpunosti obuhvata smisao i duh N-a: „Učinite više nego što samo vozite. Uživajte u svakoj sekundi. "

 

 


Rođen u Namyangu, brušen na Nürburgringu. Hyundai N označava Namyang, mjesto globalnog istraživačkog i razvojnog centra Hyundai Motor u Koreji i rodno mjesto ideje. Otvoren 1995. godine, Centar za istraživanje i razvoj Namyang srce je globalne mreže istraživanja i razvoja kompanije, kao i mjesto na kojem je zamišljen i30 N. Hyundai N takođe stoji za Nürburgring, gdje se nalazi Evropski ispitni centar Hyundai Motor - kojim upravlja HMETC. Nürburgring-Nordschleife, jedno od najizazovnijih trkališta na svijetu. Povezanost između Namyanga i Nürburgringa stvorila je temelje za N. Oznaka ‘N’ takođe simbolizuje šikan. Ovaj oblik bilježi Hyundaijevu predanost razvoju automobila visokih performansi i utjelovljuje okretna vozila koja su zabavna za vožnju. Hyundai je ovaj oblik ugradio u logotip kako bi predstavio vrhunsko iskustvo vožnje na krivudavim cestama.

 


Prvu epizodu "Hyundaija N u Evropi" možete pogledati na yt kanalu - video N brand.

Datum objave: 07/05/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook