Naslovna > Teme > Sigurni na putu

Optima

Sigurni na putu

NESTRO Grupacija i ove godine aktivno učestvuje u akciji ''Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2017.'' koju organizuje AMS RS. Akcija traje do 24.11.2017. godine, a obuhvata 31 opštinu u Republici Srpskoj.

Predstavnici OPTIMA Grupe na raspolaganju su vozačima u savjetodavnom smislu, posebno po pitanju korištenja rashladnih tečnosti, proizvedenih u Rafineriji ulja Modriča, za određene tipove vozila.
NESTRO nagrađuje vozače koji učestvuju u akciji dopunom tečnosti za pranje vjetrobranskog stakla – zimskog Mosola.
U okviru akcije kompanija provodi mini istraživanje o kvaliteti proizvoda Rafinerije ulja Modriča. Vozači koji popune anketni listić u znak zahvalnosti dobijaju ''Permant'' brendiranu strugaljku za led.

 


Zimski uslovi vožnje podrazumijevaju kvalitetnu pripremu automobila, što iziskuje značajne materijalne troškove. Olakšice nudu NESTRO koji je za svoje korisnike organizovao nekoliko posebnih akcija koje se odnose na pripremu vozila za zimske uslove. Siguran dobitak je akcija u okviru koje kupovinom 2 L Permanta vozači na poklon dobijaju 1 L sredstva za čišćenje vjetrobranskog stakla – Mosol zimski.
Vozačima NESTRO nudi i najbolju ponudu za kupovinu zimskih guma poznatih brandova SAVA i DUNLOP, po akcijskim cijenama. Akcija traje do 31.12.2017. godine.

Datum objave: 10/11/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook