Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Sjajnom atmosferom i proglašenjem pobjednika završeno šesto izdanje Business Race-a na Bjelašnici

Audi BORN2SKI

Sjajnom atmosferom i proglašenjem pobjednika završeno šesto izdanje Business Race-a na Bjelašnici

I ove godine naslovni sponzor Audi Born2Ski je kompanija Porsche BH sa svojim brendom Audi, a važnu podršku organizaciji događaja pružila je Turistička zajednica Kantona Sarajevo sa svojim brendom Visit Sarajevo, te olimpijski centar Bjelašnica...

Najveće poslovno-sportsko druženje na snijegu, AUDI BORN2SKI Business Race šestu godinu za redom je okupio predstavnike brojnih kompanija u idiličnom zimskom ambijentu Olimpijskog centra Bjelašnica. U noćnoj timskoj trci učestvovalo je više od 160 takmičara koji su odmjerili skijaške vještine i brzine, braneći boje svojih kompanija. U prisustvu brojnih navijača i posjetilaca Bjelašnice, takmičari su pokazali zavidne skijaške vještine, a zatim uživali u afterski druženju i proglašenju pobjednika. Idealni vremenski uslovi, jedinstvene skijaške staze Bjelašnice, te sjajna atmosfera bili su podsticaj da rekreatici uživaju u adrenalinu pravog skijaškog takmičenja i najvećem  zimskom afterwork party-u.

 

 

 


Pobjednici u pojedinačnim kategorijama bili su Selma Hodžićiz kompanije Holdina, koja je osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji i Kerim Sabljica iz kompanije Raiffeisen Bank, koji je osvojio prvo mjesto u muškoj kategoriji. Uz podršku brojnih navijača tim Raiffeisen Bank BH  je prvoplasiran u kategoriji velikih  kompanija, tim Porsche BH u kategoriji srednjih, dok je pobjedničko mjesto u kategoriji malih  kompanija pripalo Niho-Motors timu. Pobjedu u kategoriji Najfit kompanije, kompanije sa najvećim brojem takmičara, slavila je ekipa Raiffeisen banke.

 

 

AUDI BORN2SKI I AUDI B2B RUN dio su jedinstvene platforme koja promoviše zdrave životne stilove i aktivno druženje zaposlenika kroz sport, te su efikasan alat za jačanje korporativne kulture, timskog duha i zadovoljstva zasposlenih. Već šestu godinu u Bosni i Hercegovini ova dva sportska događaja okupljaju preko 1600 učesnika iz 170 kompanija iz različitih industrija.

Datum objave: 20/03/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook