Naslovna > Auto moto sport > Slavlje za Renault Trucks u Češkoj

Truck Racing

Slavlje za Renault Trucks u Češkoj

Na stazi u Mostu, u Češkoj, rodio se tim MKR Technology. Ovogodišnje je izdanje Renault Trucks ponovno odradio u velikom stilu. Sa oko 900 uzvanika, dvanaest izloženih vozila, raznim atrakcijama u padokku i oko staze francuski proizvođač ponovno je bio sveprisutan. Što se tiče rezultata, tim je odnio tri mjesta na podijumu te je zadržao vodeću poziciju u ekipnom poretku.

U osmom susretu sezone tim Renault Trucks-MKR Technology natjecao se na domaćem terenu u Mostu, u Češkoj. Na kraju vikenda osvojio je tri mjesta na podijumu u četiri utrke: dva mjesta sa Markus Oestreichom u prvoj i posljednjoj utrci i treće mjesto s Markus Bösigerom u trećoj utrci. S ovako dobrim rezultatom Markus Oestreich uspio je čak preuzeti treću poziciju svome timskome kolegi Adamu Lacku u sveukupnom poretku.

 

U ekipnom poretku tim Renault Trucks-MKR Technology i dalje drži vodeću poziciju sa osvojenih 750 bodova. Za upravljačem vozila Renault Premium Racing od Tima 14 Anthony Janiec također se istaknuo i to u drugoj utrci spektakularnim izbijanjem naprijed. Startao je od štandova, odnosno od zadnje pozicije, a završio je utrku na 5.mjestu.Renault Trucks je kako bi pružio svome timu podršku kakvu zaslužuje na domaćem terenu sve organizirao u velikom stilu. Preko 900 čeških, slovačkih, njemačkih, mađarskih i poljskih klijenata pozvano je da se pridruži timu i s njime podijeli entuzijazam tijekom vikenda. U nedjelju je parada vozila Renault Trucks predstavila gamu vozila za duge pruge i gamu za građevinarstvo. 97 000 posjetitelja tijekom vikenda moglo je uživati u nekoliko atrakcija i aktivnosti koje im je nudio Renault Trucks. Na štandu proizvođača zahvaljujući gigantskim zaslonima i dvojici čeških komentatora posjetitelji su mogli pratiti sve što se događalo na startu i štandovima. Posjetitelje štanda dodatno je razveselilo dijeljenje autograma od vozača kao i od češke olimpijske prvakinje Mirke Knapkove.

Datum objave: 05/09/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook