Naslovna > Automobili > Citroen > C5 > Specijalna edicija C serije

Citroen C5 Aircross C-Series

Specijalna edicija C serije

Citroen je predstavio specijalnu seriju C5 Aircrossa pod oznakom C-Series koja će biti dostupna za narudžbe od prvog juna ove godine...

Ova prilagođena serija doživljava svoje četvrto izdanje, jer je do sada obuhvaćala modele C3, C3 Aircross i C4 Cactus. U toku narednih mjeseci raspon C-Series edicije bi se trebao proširiti na modele C4 SpaceTourer i Berlingo. Izmjene na ovoj seriji u odnosu na starndardnu ponudu su isključivo kozmetičke.

 

 

 

Ova specijalna serija se ističe detaljima u Anodised Deep Red nijansi na prednjim otvorima branika, Airbump panelima i na krovnim nosačima. Enterijer je u boji karoserije, elegantno kombinijući različite nijanse. Sjedišta ovog C5 Aircrossa se ističu po crvenim detaljima i bijelim šavovima, a patosnice dolaze u crnoj boji.

 

 

 

 

 

 

 

Oprema C-Series se nalazi „na pola puta“ između paketa opreme Feel i Shine. C-Series paket opreme uključuje infotaiment sistem Connect Nav i Drive Assist Pack koji uključuje kontolu pažnje vozača u toku vožnje, upozorenje na mogućnost sudara, inteligentni sistem svjetala, prepznavanje saobraćajnih znakova, tempomatom i automatskim start/stop sistemom. Ponuda pogonskih agregata ostaje ista kao i u standardnoj seriji C5 Aircross.

Datum objave: 21/05/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook