Naslovna > Automobili > Lexus > IS > Specijalno izdanje u Incognito boji

Lexus IS 500

Specijalno izdanje u Incognito boji

Obojen u sivu Incognito boju, Lexus će ekskluzivno za tržište Sjeverne Amerike lansirati Launch Edition IS 500 F Sport Performance modela, a biće proizvedeno samo 500 primjeraka...

Lexus IS 500 Sport Performance za 2022. godinu dobio je i Launch Edition izdanje koje je ograničeno na 500 primjeraka, a razlikuje se po specijalnoj boji koju u kompaniji nazivaju Incognito. Ova boja je nijansa sive sa blagom sjajnom završnom obradom, koja stvara nevidljiv izgled. Specijalno izdanje vozi se na 19-inčnim BBS točkovima sa dizajnom od sedam kraka u mat crnoj boji. Lexus kaže da su ovi točkovi za jedan kilogram lakši po točku od onih sa F Sport paketa.

 

 


Kabina Launch Editiona ima dvobojne crno-sive presvlake koje pokrivaju sjedišta, obloge vrata i centralnu konzolu. Na displeju instrument table nalazi se pokretna animacija ,,Launch Edition“ kao i oznaka 500, koja je tu da potvrdi da se radi o limitiranoj seriji. IS 500 F Sport Performance ima atmosferski 5,0-litarski V8 koji daje 472 KS uz obrtni moment od 535 Nm. Osmostepeni automatski mjenjač šalje snagu na zadnje točkove. Performantni model standardno dolazi sa dinamičkim paketom upravljanja, a tu je i Yamahini amortizeri koji poboljašavaju strukturnu krutost. Samo 500 jedinica će biti proizvedeno i to ekskluzivno za Sjevernu Ameriku. Cijene će biti objavljene nešto kasnije kada se pojavi i IS 500 F Sport Performance model.

Datum objave: 20/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook